Malmö värvar och Rosenborg gör en grovmiss?

Förra veckan rapporterade daxfotboll ett sillyrykte om att den serbiska landslagsmittbacken Miljan Mutavdzic skulle vara på väg till MFF. Idag kan vi bekräfta ryktet. För fyra år har MFF skrivit på med en mittback med "offensiva och defensiva färdigheter", som Roland Nilsson uttryckte det.

Hammarby är åter guldsugna! Kennedy Bakirciouglü, Niklas Sandberg och Sharbel Touma är stjärntrion som Bajen jagar. "Kanon" säger extränaren Ander Linderoth. "Nej tack" säger Kennedy. Framtiden får utvisa om Hammarby blir succé eller mediokert år 2009.

Medan MFF värvar Serbiskt tänker Bajen alltså på att värva svenskt. Trenden visar på att det sistnämnda är populärast! Inför årets allsvenska har vi 22 färre utländska allsvenska spelare. Varför? Trelleborgs Lasse Larsson påpekar att utländska spelare ofta behöver slipas mer och kräver mer jobb och sällan är mycket bättre. Länge leve den långsiktiga planeringen, säger undertecknad!

Äntligen får Sveriges bästa fotbollslag klartecken. Det blir en ny fotbollsarena i Kalmar. Lagom till seriestarten 2011 beräknas arenan stå klar!

Rade Pricas succétid i Sunderland var kortvarig. En vecka ungefär. Sedan dess har han hamnat i svalen. Den 15 maj hade Rade sin senaste tävlingsmatch men nu blir det ändring på det då han har skrivit under 4 år med Rosenborg med Erik Hamrén vid styret. En spännande värvning. Det kan fungera eller så blir det fiasko. Vilket får framtiden utvisa. Undertecknad tror på det förstnämnda.

Över och ut

/Dave


Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför vi har mindre utländska spelare i allsvenskan i år? Förmodligen för att lsk åkte ur...

2009-03-09 @ 21:56:43
Postat av: Dave

Men å andra sidan så fick vi återbesök av ÖIS och Häcken... några brassar till.

2009-03-10 @ 10:30:46
URL: http://daxfotboll.blogg.se/
Postat av: Anton

de är ju iofs sant ;)

2009-03-10 @ 10:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gratis besöksräknare