"Jag har väntat så länge på just denna dag...

...och det är skönt att den äntligen kommer!", sjöng Kenta och sjungs idag av alla Hammarbyfans inför varje match på Söder. Anledningen till att daxfotboll väljer att uppmärksamma Hammarby i sin comeback i fotbollsvärldens rafflande nyhetsrum har enkelt att göra med artisten Kenta. Idag (3:e mars) är nämligen årsdagen för Kentas bortgång, 2003 och en så känd och hängiven supporter tåls att uppmärksammas!

Mycket har hänt sedan vi skrev här på bloggen senast. Landslaget har samlats, Rasmus Elm har blommat ut, Hansson, Mellberg och Majstorovic storspelar i respektive klubblag, Erik Edman är tillbaka med friska ben, de allsvenska lagen har börjat sparka boll igen, Mancherster United har tagit hem ligacupfinalen på straffar mot Tottenham och Henke har slutat spela innebandy. Om någon berättat för mig för ett år sedan att "Kålroten Henke Larsson ska sluta spela innebandy om ett år" skulle jag ju undrat. Skönt att det skämtet är över! Vi behöver ingen ny "Tumba" i Sverige. Så enkelt är det!

Vi har att se fram emot en ny spännande allsvensk säsong med fokus på Göteborg och den nya arenan, en stor press på Stockholmslagen och ett nytänt Elfsborg. Detta och mycket, mycket mer kommer daxfotboll att skriva om. Var med oss då!

/Dave

Kommentarer
Postat av: Anton

Gott med lite uppdatering (inte en dag för sent) ;) kommer troget följa bloggen även detta år! :)

2009-03-04 @ 11:07:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gratis besöksräknare