Helt appropå!

Naglarna på fingrarna är slut och jag sitter nu och tuggar på tånaglarna samtidigt som jag skriver detta inlägg. Det kräver en viss akrobatik men vad gör man inte när nerverna aldrig varit så oroliga förr. Inför derbypremiären på Gamla Ullevi mellan GAIS och ÖIS har redan tusentals biljetter sålts och då har endast medlemmar i föreningarna och årskortsinnehavare hittills varit de som kunnat köpa biljetter. I morgon (torsdag) kl. 11:00 släpps biljetterna till övriga och det är då jag som först klickar och beställer min beskärda del!

**

Appropå GAIS så har man ikväll träningsmatch mot Qviding. Ikväll är supermålvakten Dime Jankulovski tillbaka mellan stolparna. Då för att vakta GAIS-buren från mål av GAIS-ikonen Mattias "Messias" Gravem.

**

Vi stannar på västkusten. Ikväll spelar Ljungskile träningsmatch mot Oddevold. En spännande värdemätare för båda lagen och publiken i en match av derbykaraktär.

**

Appropå värdemätare. Nu kanske Rolle har hittat en spelare i försvaret som är bättre än han själv är (om möjligt! Den gamle räven blir aldrig dålig!). Den serbiska landslagsmittbacken Miljan Mutavdzic sägs vara nästa tillskott i MFF:s stjärnspäckade trupp med en prislapp på ca 5 miljoner. Ska han fylla luckan efter "succévärvningen" Halsti från GAIS?

**

Appropå MFF. Som om inte Rolle och Green hade nog med problem med truppen går Niklas Skoog nu ut i media och påstår sig vara den bästa anfallaren i truppen. Ändå vill Rolle göra sig av med honom? Trots hans transfersituation har ingen hört av sig och varit intresserad av Skoog. Face it Niklas. Du är gammal, trött och tjock. Varva ner i Superettan ett år och lämna med värdighet. Malmös problem 2008 hette inte Niklas Skoog. Låt det förbli så 2009.

**

Appropå anfallare. Rade Prica till Rosenborg? Ryktet säger att det snart är kvar. Lycka till Prica! Det går säkert jättebra...

**

Appropå jättebra. En av de bästa spelarna i allsvenskans intressantaste trupp, Stefan Ishizaki, gör comeback ikväll i träningsmatch mot Brann. Välkommen tillbaka Stefan!


Over and out

Dave


Kommentarer
Postat av: Olle

Apropå apropå, vad säger makrillen om GAIS extremt höga priser på derbymatcherna? Bara läste kort om det, tur att det finns änglar som fixar så priserna sänks. 350 spänn är ingen liten summa pengar.

Härligt att se er back on track, för övrigt! Låt det bli en vana!

2009-03-04 @ 15:17:19
Postat av: Dave

Kul att du läser Olle. Vi är tillbaka för att stanna!



Vi har olika syner på situationen. 350 spänn för GAIS och fest är ingenting för oss. Men blåvitt gnällde och fick sänkt sina platser med en hundring; men det är ju dock sämre platser så det är förståeligt! GAIS supporterklubbar är öppet för höga priser. Vi är inte rikast eller flest men trognast ;)

2009-03-05 @ 10:03:32
URL: http://daxfotboll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gratis besöksräknare