Omgång 2

Omgång 2 är färdigspelad. Daxfotboll presenterar här resultat med kommentar:

Örebro - Elfsborg 0-1
En jämn match och ett ineffektivt Elfsborg. Till slut lyckades nyförvärvet Joel Johansson sätta matchens enda mål på en passning från en svartvit.

Brommapojkarna - Häcken 2-0
Allsvenskans gräsligaste matta... Eller gräslig och gräslig. Sanden var till stora delar täckt av sand för att torka upp men det blev match. BP drog det längsta strået mot ett uddlöst Häcken inför allsvenskans hittills sämsta publiksiffra (1919) som lär bli lägre.

Halmstad - Trelleborg 1-1
Halmstad har mycket kvar att visa om de ska vara med i toppen och slåss i år! Trelleborg däremot är ett ess!

IFK Göteborg - Djurgården 6-0
Kommentarer är egentligen överflödiga. Resultatet borde tala för sig självt men ett namn bör nämnas: Ragnar Sigurdsson! Vilken pärla!

Hammarby - Gefle 1-2
Gefles mur och kontringsskicklighet blev för mycket för Bajen. När kommer trepoängaren för Stockholmarna? Mot Helsingborg i nästa match? Tveksamt. Bra Gefle, kan "överraska" och hänga kvar ytterligare ett år!

GAIS - Helsingborg 1-4
GAIS fick igen för flytet senast mot ÖIS. Nu hade man ingenting med sig förutom ett kanonfint mål av Tommy Lycén. Helsingborg spelar tryggt, diciplinerat och uppfinningsrikt. Henrik Larsson var bäst på planen! Är någon överraskad?

Malmö - Örgryte 3-0
Invigning av Sveriges finaste arena som, genom TV-rutan, gav en brittisk känsla! I första var MFF ineffektivt och missade många av de fina chanserna, i andra satt det mesta. Talangerna och den nya arenan i Malmö är snackisen i fotbollssverige! ÖIS har långt kvar till formen!

Kalmar - AIK 0-1
Henrik Rydbergs misstag blev AIK:s glädje. Detta var inte Kalmars match. Man spelar roligt men gör inga mål. Saknas den stora avslutaren? AIK har full poängpott!

Idag och imorgon spelas omgång 3! Resultat och kommentarer kommer!

/Dave

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
gratis besöksräknare